top of page
Yellow Flowers

PSYKOTERAPEUT 
LINE BAK

Jeg tilbyder samtaleterapi til voksne - individuelt og til par samt samtaleterapi til unge og deres familie. 

Vi kan alle opleve, at blive bragt ud af balance eller miste vores fodfæste for en tid.  Vi kan opleve det som om, vi mister kontrollen, er i frit fald, eller at der ikke er sammenhæng mellem vores følelser og tanker. Vi kan føle tristhed, blive modløse eller været tynget af bekymringstanker. Måske kan vi slet ikke mærke noget. Eller opleve at vi mangler mening og retning og måske også livsglæde.  Det kan også give sig til udtryk i form af fysiske symptomer som hovedpine, hjertebanken, vedvarende træthed, trykken for brystet, søvnløshed eller ondt i maven.

 

Langt de fleste udfordringer vi møder klarer vi selv på en god måde. Nogengange kan vi opleve, at de strategier vi normalt bruger, ikke bringer os videre og vi føler, at vi er endt i en blindgyde. Det kan i den situation være hensigtsmæssigt med hjælp i form af psykoterapi

Her på siden kan du læse mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig. Psykoterapi er ikke kun hjælpsomt i forbindelse med stress, angst eller depression. Terapi er også meget givne, når det handler om lavt selvværd, relationelle problemer eller eksistentielle problemstillinger eller livskriser. F.eks. i forbindelse med job/karriere, familie og børn, brud/skilsmisse eller andre livsforhold. 

 

I terapien hos mig får du et nærværende og varmt samtalerum, hvor du bliver mødt åbent og omsorgsfuldt på en anerkende og respektfuld måde.

Du er meget velkommen til at kontakte mig uforpligtende for at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig. 

DET KAN JEG TILBYDE

AnnaMarin0511_WEB.jpg

OM MIG

Jeg interesserer mig for, hvordan vi kan indgå i sunde relationer til betydningsfulde andre og os selv. For at vi kan have sunde og tætte relationer til andre mennesker, må vi have en sund og tæt kontakt til os selv. 

 

Jeg er optaget af at hjælpe mine klienter med at kunne være sig selv; udvikle sig; finde deres ressourcer, glæde og nysgerrighed på livet og opnå en kærlig holdning til sig selv. Vi har alle en livskraft og et potientiale, som vi har mulighed for at virkeliggøre.  Det er min erfaring, at når vi oplever, at vores oplevelsesverden, vores tanker og følelser er forståelige, så føler vi os ikke kun set og mødt - vi får også et fint rum, hvorfra vi tør at udvikle os. 

Her kan du læse mere om mig

MINE KLIENTER FORTÆLLER

Det har været trygt og rart at komme ved Line, og hvor der har været plads til at være sårbar og ked af det. Man bliver mødt i øjenhøjde, hvor man føler sig både set, hørt og respekteret. Under hele forløbet har jeg fået gode og brugbare redskaber til hvordan jeg fremadrettet har kunne arbejde med de problematikker som jeg har haft og snakket om. De varmeste anbefalinger til Line.

Ann-Louise

Jeg har været meget glad for, at være i terapi ved dig, Line. Jeg har været inde og arbejde med mine grænser og jeg har fået guidning til bedre at kunne håndtere bestemte situationer og konflikter. Jeg er blevet bedre til, at være ærlig overfor mig selv, men også overfor andre. Du har skabt tryghed ved, at give plads til mig og mine følelser og guidet mig til et liv med mere ro og opmærksomhed på mig selv. Jeg er et gladere menneske med en masse nye redskaber i rygsækken der skal ud og bruges, hvilket gør mit forløb til den bedste gave jeg har givet mig selv. Tak for dig Line

Kathrine

Jeg kan varmt anbefale terapiforløb med Line Bak. Min oplevelse er, at Line er dygtig til at etablere et trygt rum. Jeg fik hurtigt en god fornemmelse af, at jeg kunne få den hjælp og støtte, som jeg havde brug for. Det er nemt at samtale med Line - hun er god til at spore sig ind på det centrale i samtalen. Jeg har haft meget udbytte af terapiforløb med Line og vil til enhver tid give hende min bedste anbefaling.

Anonym

Line er meget kompetent, nærværende og empatisk. Der er rum til refleksion og altid stof til eftertanke efterfølgende. Line er god til at fange de små ting, der bliver sagt og fastholde arbejdet omkring disse ting. Et meget trygt sted at åbne sig og arbejde med sig selv

Nanna

Line er virkelig sød og nærværende. Hun fik mig til at føle mig godt tilpas, og har på kort tid hjulpet mig med at finde mig selv, i sådan en grad at jeg nu føler jeg kan klare det selv, med de redskaber hun gav mig. Der er ingen tanker eller følelser der er for små til at dele med Line, man føler sig aldrig forkert når man deler, tværtimod.

Simone

Line er god til at skabe et roligt rum hvor man altid føler sig godt taget imod og tryg. Hun har hjulpet mig med at finde en balance og styrke i mig selv, som jeg ikke havde før. Så jeg kan varmt anbefale et forløb ved Line!

Line

Line er en ekstremt dygtig og klart anbefalelsesværdig terapeut. Både fordi hun har en rigtig stor viden, men også fordi at hun som person bare egner sig til det hun gør, som terapeut. Man kan derfor virkelig mærke hendes engagement når man sidder til samtale. For mig har det været rigtig givende at gå ved hende, og jeg har rykket mig helt vildt under mit forløb!

Marie Louise

Det har været et super godt forløb som har givet mig en masse ny viden om mig selv. Jeg har følt mig i meget trygge hænder, og jeg har fået en masse redskaber til at håndtere mine udfordringer med. Kan helt klart anbefales!

Anonym

"Min søn og jeg har besøgt Line, da min søn har haft skolevægring. Line er sød, imødekommende og empatisk. Hun formår at skabe et trygt rum for min søn, så han kan finde modet til at fortælle omkring ham selv. Hun har også givet os nogle værktøjer, så vi kan arbejde videre med udfordringerne hjemme. Jeg giver hende mine bedste anbefalinger". 

Charlotte

"Line er en utroligt kompetent terapeut. Hun er engageret og vidende under samtalen, nærværende og fornemmer hvor man er henne og ikke mindst god til at møde én der hvor man er og kommer med indsigtsfulde betragtninger" 

Riem

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening.

Det er din garanti for, at jeg har en godkendt Psykoterapeutisk uddannelse og følger foreningens etiske retningslinjer.

LineBak_mpf.png

KONTAKT MIG

Du kan booke en tid ved at skrive eller ringe til mig. Du er også meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål. Jeg læser og besvarer mails hver dag.

Jeg tilbyder terapi i både Aarhus og Kolding. Angiv meget gerne hvilken klinik du ønsker at benytte. 

Line Bak.- Psykoterapeut MPF

terapeutline@gmail,com​

26 17 18 08 

Telefontid: 9 - 17

Klinikken i Aarhus:

Klinikken ved Åen

Åboulevarden 39, 3. tv.

8000 Aarhus C

Klinikken i Kolding

V. Lægehus Nord

Ndr. Ringvej 85

6000 Kolding

Vælg klinik

Tak for din besked. Jeg vender tilbage til dig snarest. God dag! Med venlig hilsen Line

“Det store er ikke at være dette eller hint, men at være sig selv”

Kierkegaard

Listening%20to%20Music_edited.png
bottom of page