TERAPI - EN TILLIDSSAG

For rigtig mange mennesker, kan det være en stor udfordring at skulle række ud og bede om hjælp. Måske føler vi, at det er flovt, at skulle åbne sig og fortælle et andet menneske om det, der rører sig på indersiden. Eller måske tænker vi, at det ikke er et rigtig problem, vi har; noget der er “stort nok” til at gå i terapi med. Ja, måske føler vi, at vi burde kunne klare det selv.


Der kan være mange grunde til, at vi holder os tilbage; at vi finder det svært, at skulle dele vores tanker og følelser med et andet mennesker - og heri gøre os sårbare. Vi ér sårbare, når vi åbner os. Vi ér natuligt, bange for ikke at blive set og rummet. Bange for at blive afvist. Bange for ikke at være gode nok. Bange for at vores oplevelsesverden ikke er forståelig. At åbne sig over for et andet menneske er derfor først og fremmest modigt og ikke mindst en tillidssag.

I terapien hos mig møder jeg dig åbent, anerkendende og respektfuld. Jeg kan rumme dig, dine tanker og følelser. Et godt og givne terapiforløb baserer sig på tillid og tryghed. Det er helt afgørende for forløbet, at du har tillid til mig. Derfor tilbyder jeg en afklarende samtale, hvor vi tager udgangspunkt i din konkrete situation og finder ud af, hvad der skaber de bedste rammer for et godt forløb for dig. Samtidig får du mulighed for at blive klogere på, om jeg er den rette terapeut for dig. Den afklarende samtale er uforpligtende, og har en varighed på 30 min.

Therapy Session