TERAPIFORLØBET

Varighed

Det er altid individuelt, hvor mange samtaler man har brug for. For nogle er 5 - 7  samtaler nok, mens andre har glæde af 10 samtaler eller flere. Det vil altid være individuelt.  Forløbene strækker sig ofte over 3 - 6 måneder. De tre første gange vil jeg gerne se dig med ca. en uges mellemrum og herefter hver uge eller hver 14. dag - afhængig af din konkrete situation.  

Når du begynder i et forløb hos mig, finder vi sammen ud af, hvad målet med samtalerne (terapien) skal være. Ligesom vi gør status undervejs; er vi på vej? Flytter terapien noget, eller er der noget, der forhindre det? 

Efter en terapitime

Når du går i terapi, er du på arbejde. Du arbejder med dig selv - og kommer på besøg i afkroge af dig selv. Du skal derfor forvente, at du kan blive træt efter en session. Dette er helt naturligt, og det er derfor vigtig, at du lytter til din krop og giver den, den hvile den efterspørger. Selvom man ofte er træt efter en samtale, oplever de fleste også en lettelse; at det var rart at få talt ud.

Giv dig selv tid til at fordøje samtalen; lad den bundfælde sig - i dig. Hvis der i dagene efter opstår spørgsmål eller forundringer, så skriv dem ned og tag dem med til vores næste samtale. 

Dark Wooden Table