top of page
Anbefalinger
Mine klienter fortæller

Jeg har været yderst tilfreds med min terapi hos Line. Hun har formået at skabe et trygt rum, hvor jeg har åbnet mig op og delt store som små tanker og oplevelser. Line har hjulpet mig til at blive klogere på mig selv og se perspektiver fra helt nye vinkler, hvilket har hjulpet mig meget. Derudover har hun givet mig redskaber, som jeg kan bruge i hverdagen.  

Jeg giver Line mine allerbedste anbefalinger, og hvis jeg en dag igen får brug for terapi, er jeg ikke i tvivl om, at det er Line, jeg går til.

- Didde, 31 år - 

Jeg har netop afsluttet mit forløb hos Line efter cirka et halvt år. Line har hjulpet mig enormt meget. Jeg kontaktede hende, da jeg var sunket dybt ned i et sort hul, og havde brug for hjælp til at komme op igen. Line tog imod mig med åbne arme, og lærte mig at finde tilbage til mig selv igen. 

Hun er en meget nærværende person, som er lyttende, forstående og virkelig rar at tale med. Hun møder en, lige der hvor man er, og giver plads til at lade sine følelser være til. 

Hun har givet mig værktøjer med til at kunne finde tilbage til mig selv igen, når jeg kommer ud på et sidespor. 

Jeg vil klart give Line en stor anbefaling. Hun er rigtig dygtig, og man føler sig virkelig hørt, samt forstået af hende. 

Hun greb mig, da jeg havde allermest brug for det.

- Cecilie, 23 år - 

Min oplevelse af terapi hos Line var udelukkende god. Hun har en god forståelse, og en utrolig behagelig tilgang til de ting man selv kommer med. Hun skaber et trygt rum, hvor man har lyst til at dele ud.

 

- Marie, 17 år - 

Line har været meget nærværende i vores samtaler, og der er blevet skabt en tryg ramme, hvor følelserne også kunne få frit løb. Samtalerne har sat gode refleksioner i gang og givet nye måder at se egne reaktionsmønstre på. Det har givet plads til at lære mig selv at kende på en ny måde. Rigtig dejlige samtaler, tak!

- Kvinde, 26 år - 

Jeg fik plads til at åbne op og få bearbejdet de mønstre, hvor jeg sad fast i mine tætte relationer. På meget kort tid fik jeg forløsning for mange års frustrationer, og jeg kan klart anbefale Line.

- Kvinde, 26 år - 

Da jeg første gang kom hos Line, var jeg meget nervøs og ikke sikker på, det her overhovedet var noget for mig, men Line var utroligt imødekommende og fik mig lynhurtigt til at føle mig tryg.

- Felicia - 

Line er et meget nærværende, autentisk og tillidsvækkende menneske, der skaber trygge rammer for samtale. Hun griber fat i de små detaljer og sætter gang i egen refleksion over følelser og ubevidste reaktionsmønstre. Meget brugbart og behageligt terapi-forløb, de varmeste anbefalinger herfra.

- Anonym - 

Samtalerne hos Line har givet en ny forståelse af oplevelser fra min opvækst og givet mig en bedre forståelse af og opmærksomhed på mine handlemønstre, og at det er muligt aktivt at ændre min rolle i mine relationer.

- Kvinde, 28 år - 

Vi kan på det varmeste anbefale Line Bak som psykoterapeut. Vi har begge besøgt hende som par og alene i individuel terapi. I parterapien hos Line har der virkelig været skabt et rum, hvor vi har fået mulighed for at lære hinanden at kende på indersiden på en omsorgsfuld og kærlig måde. Det har været med til at vi har fået en større forståelse for hinanden og hvorfor vi har de mønstre, som vi hver især har. På den måde har vi lært hinandens behov at kende og lært at bringe lys på de ting, der har været nødvendige at arbejde sammen om, som par. Yderligere har der i parsessionerne været plads til begge parter, hvor ingen bliver gjort forkert i sine problemstillinger. Line er fantastisk! Tak for dig <3

- Anonym; studerende & tømrer - 

Jeg giver Line den varmeste anbefaling. De individuelle samtaler jeg har haft med hende har alle været både inspirerende og gjort en kæmpe forskel for mig. Line er meget anerkendende og nærværende samtidig med hun giver små blide skub og sætter god refleksion igang.

- Janne  - 

Jeg har været meget glad for, at være i terapi ved dig, Line. Jeg har været inde og arbejde med mine grænser og jeg har fået guidning til bedre at kunne håndtere bestemte situationer og konflikter. Jeg er blevet bedre til, at være ærlig overfor mig selv, men også overfor andre. Du har skabt tryghed ved, at give plads til mig og mine følelser og guidet mig til et liv med mere ro og opmærksomhed på mig selv. Jeg er et gladere menneske med en masse nye redskaber i rygsækken der skal ud og bruges, hvilket gør mit forløb til den bedste gave jeg har givet mig selv. Tak for dig Line.

- Kathrine  - 

Line er meget kompetent, nærværende og empatisk. Der er rum til refleksion og altid stof til eftertanke efterfølgende. Line er god til at fange de små ting, der bliver sagt og fastholde arbejdet omkring disse ting. Et meget trygt sted at åbne sig og arbejde med sig selv. 

- Nanna - 

Jeg kan varmt anbefale terapiforløb med Line Bak. Min oplevelse er, at Line er dygtig til at etablere et trygt rum. Jeg fik hurtigt en god fornemmelse af, at jeg kunne få den hjælp og støtte, som jeg havde brug for. Det er nemt at samtale med Line - hun er god til at spore sig ind på det centrale i samtalen. Jeg har haft meget udbytte af terapiforløb med Line og vil til enhver tid give hende min bedste anbefaling.

- Anonym - 

Line er god til at skabe et roligt rum hvor man altid føler sig godt taget imod og tryg. Hun har hjulpet mig med at finde en balance og styrke i mig selv, som jeg ikke havde før. Så jeg kan varmt anbefale et forløb ved Line!

- Line - 

Det har været trygt og rart at komme ved Line, og hvor der har været plads til at være sårbar og ked af det. Man bliver mødt i øjenhøjde, hvor man føler sig både set, hørt og respekteret. Under hele forløbet har jeg fået gode og brugbare redskaber til hvordan jeg fremadrettet har kunne arbejde med de problematikker som jeg har haft og snakket om. De varmeste anbefalinger til Line.

- Ann- Louise - 

Line er virkelig sød og nærværende. Hun fik mig til at føle mig godt tilpas, og har på kort tid hjulpet mig med at finde mig selv, i sådan en grad at jeg nu føler jeg kan klare det selv, med de redskaber hun gav mig. Der er ingen tanker eller følelser der er for små til at dele med Line, man føler sig aldrig forkert når man deler, tværtimod.

- Simone - 

Line er en ekstremt dygtig og klart anbefalelsesværdig terapeut. Både fordi hun har en rigtig stor viden, men også fordi at hun som person bare egner sig til det hun gør, som terapeut. Man kan derfor virkelig mærke hendes engagement når man sidder til samtale. For mig har det været rigtig givende at gå ved hende, og jeg har rykket mig helt vildt under mit forløb!

- Marie Louise - 

Det har været et super godt forløb som har givet mig en masse ny viden om mig selv. Jeg har følt mig i meget trygge hænder, og jeg har fået en masse redskaber til at håndtere mine udfordringer med. Kan helt klart anbefales!

- Anonym - 

Min søn og jeg har besøgt Line, da min søn har haft skolevægring. Line er sød, imødekommende og empatisk. Hun formår at skabe et trygt rum for min søn, så han kan finde modet til at fortælle omkring ham selv. Hun har også givet os nogle værktøjer, så vi kan arbejde videre med udfordringerne hjemme. Jeg giver hende mine bedste anbefalinger. 

- Charlotte - 

bottom of page