top of page
Anbefalinger
Mine klienter fortæller

Vi kan på det varmeste anbefale Line Bak som psykoterapeut. Vi har begge besøgt hende som par og alene i individuel terapi. I parterapien hos Line har der virkelig været skabt et rum, hvor vi har fået mulighed for at lære hinanden at kende på indersiden på en omsorgsfuld og kærlig måde. Det har været med til at vi har fået en større forståelse for hinanden og hvorfor vi har de mønstre, som vi hver især har. På den måde har vi lært hinandens behov at kende og lært at bringe lys på de ting, der har været nødvendige at arbejde sammen om, som par. Yderligere har der i parsessionerne været plads til begge parter, hvor ingen bliver gjort forkert i sine problemstillinger. Line er fantastisk! Tak for dig <3

- Anonym; studerende & tømrer - 

Jeg giver Line den varmeste anbefaling. De individuelle samtaler jeg har haft med hende har alle været både inspirerende og gjort en kæmpe forskel for mig. Line er meget anerkendende og nærværende samtidig med hun giver små blide skub og sætter god refleksion igang.

- Janne  - 

Jeg har været meget glad for, at være i terapi ved dig, Line. Jeg har været inde og arbejde med mine grænser og jeg har fået guidning til bedre at kunne håndtere bestemte situationer og konflikter. Jeg er blevet bedre til, at være ærlig overfor mig selv, men også overfor andre. Du har skabt tryghed ved, at give plads til mig og mine følelser og guidet mig til et liv med mere ro og opmærksomhed på mig selv. Jeg er et gladere menneske med en masse nye redskaber i rygsækken der skal ud og bruges, hvilket gør mit forløb til den bedste gave jeg har givet mig selv. Tak for dig Line.

- Kathrine  - 

Line er meget kompetent, nærværende og empatisk. Der er rum til refleksion og altid stof til eftertanke efterfølgende. Line er god til at fange de små ting, der bliver sagt og fastholde arbejdet omkring disse ting. Et meget trygt sted at åbne sig og arbejde med sig selv. 

- Nanna - 

Jeg kan varmt anbefale terapiforløb med Line Bak. Min oplevelse er, at Line er dygtig til at etablere et trygt rum. Jeg fik hurtigt en god fornemmelse af, at jeg kunne få den hjælp og støtte, som jeg havde brug for. Det er nemt at samtale med Line - hun er god til at spore sig ind på det centrale i samtalen. Jeg har haft meget udbytte af terapiforløb med Line og vil til enhver tid give hende min bedste anbefaling.

- Anonym - 

Line er god til at skabe et roligt rum hvor man altid føler sig godt taget imod og tryg. Hun har hjulpet mig med at finde en balance og styrke i mig selv, som jeg ikke havde før. Så jeg kan varmt anbefale et forløb ved Line!

- Line - 

Det har været trygt og rart at komme ved Line, og hvor der har været plads til at være sårbar og ked af det. Man bliver mødt i øjenhøjde, hvor man føler sig både set, hørt og respekteret. Under hele forløbet har jeg fået gode og brugbare redskaber til hvordan jeg fremadrettet har kunne arbejde med de problematikker som jeg har haft og snakket om. De varmeste anbefalinger til Line.

- Ann- Louise - 

Line er virkelig sød og nærværende. Hun fik mig til at føle mig godt tilpas, og har på kort tid hjulpet mig med at finde mig selv, i sådan en grad at jeg nu føler jeg kan klare det selv, med de redskaber hun gav mig. Der er ingen tanker eller følelser der er for små til at dele med Line, man føler sig aldrig forkert når man deler, tværtimod.

- Simone - 

Line er en ekstremt dygtig og klart anbefalelsesværdig terapeut. Både fordi hun har en rigtig stor viden, men også fordi at hun som person bare egner sig til det hun gør, som terapeut. Man kan derfor virkelig mærke hendes engagement når man sidder til samtale. For mig har det været rigtig givende at gå ved hende, og jeg har rykket mig helt vildt under mit forløb!

- Marie Louise - 

Det har været et super godt forløb som har givet mig en masse ny viden om mig selv. Jeg har følt mig i meget trygge hænder, og jeg har fået en masse redskaber til at håndtere mine udfordringer med. Kan helt klart anbefales!

- Anonym - 

Min søn og jeg har besøgt Line, da min søn har haft skolevægring. Line er sød, imødekommende og empatisk. Hun formår at skabe et trygt rum for min søn, så han kan finde modet til at fortælle omkring ham selv. Hun har også givet os nogle værktøjer, så vi kan arbejde videre med udfordringerne hjemme. Jeg giver hende mine bedste anbefalinger. 

- Charlotte - 

bottom of page