top of page
Psykoterapeut Line Bak
Psykoterapeut Line Bak

Line Bak
Psykoterapeut MPF

Nærværende 

Samtaleterapi

Vi kan alle få brug for et andet menneske at tale med, når livets udfordringer bliver for svære. 

 

Jeg er psykoterapeut for dig, der står over for personlige udfordringer, relationelle vanskeligheder eller oplever psykisk belastning,  og har brug for støtte og professionel hjælp til at kunne bære og overkomme det. 

I terapien hos mig får du et nærværende og varmt samtalerum, hvor du bliver mødt åbent og omsorgsfuldt på en anerkendende og respektfuld måde. 

Vi vil sammen undersøge, hvad der ligger bag dine tanker, følelser og handlemønstre og finde redskaber og øvelser, der giver dig mulighed for at træffe sunde valg og genfinde balancen i dit liv

Jeg tilbyder samtaleterapi i Aarhus C og  online terapi.  Du kan booke en aftale ved at ringe eller skrive til mig

Du er også meget velkommen til at kontakte mig på 26 17 18 08, hvis du vil høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig. Det er gratis og uforpligtende.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Lad mig hjælpe dig

I min praksis hjælper jeg mine klienter med alment menneskelige problemstillinger som f.eks. lavt selvværd, bekymringstanker, angst, stress, relationelle problemer og livskriser. 

Lavt selvværd

Læs mere

Lavt selvværd kan have stor indflydelse på vores liv og påvirke vores trivsel og livskvalitet. Hvis vi har et lavt selvværd, har vi ofte: Selvkritiske tanker og negative vurderinger af os selv. Forkerthedsfølelser. Svært ved at give udtryk for vores ønsker og behov - særligt når vi er sammen med andre. Problemer med at sige nej, og sætte grænser. En iboende frygt for at blive afvist eller ikke blive accepteret af andre.

Relationelle problematikker

Læs mere

Det kan være følelsemæssigt overvældende og smertefuldt, at opleve problemer i vores relationer til familie, venner, en kæreste eller på vores arbejde. Terapi kan hjælpe dig, hvis du oplever: - Konflikter i relationer - Svære familieforhold - Svære venskaber - Udfordringer i romantiske relationer - Problemer med intimitet og tillid.

Livskriser & overgange

Læs mere

Livskriser og livsovergange kan være udfordrende og meget stressende. Det er situationer, hvor dit liv ændrer sig på en væsentlig måde, og hvor du kan føle tab af kontrol, usikkerhed og frygt for det ukendte. 

Eksistentielle problemstillinger/Livssamtaler

Læs mere

- Står du overfor nogle store livsvalg, men ved ikke hvad der er det bedste at gøre i din situation? - Kæmper du med ensomhed? - Føler du, at livet er meningsløst? - Har du svært ved at finde mening og sammenhæng i dit liv? - Har du mange tanker om, hvad du gerne vil have ud af dit liv, men har svært ved at realisere dine drømme? - Lever du ikke det liv, du ønsker at leve? - Har du mange angstfyldte tanker om døden, og hvordan du kan acceptere din egen dødelighed?

Tab & sorg

Læs mere

Det er smertefuldt at miste nogen eller noget betydningsfuldt i vores liv. Vi kan opleve, at verden ikke længere har den hjemlighed, vi normalt kender til. Det er et svært sted at være. Et terapiforløb giver dig et trygt og støttende rum, hvor du kan: - Udtrykke dine oplevelser, tanker og følelser

Stress, angst og depression

Læs mere

Er reaktioner på overbelastning, og er kroppens naturlige måde at reagere på. Hvis vi har været overbelastet for længe, kan vi opleve det som stress, angst eller depression, og det kommer til udtryk som både fysiske og psykiske symptomer. Hvis vi oplever stress, angst eller depression, kan det have en betydelig indvirkning på vores livskvalitet og funktionsevne.

Kathrine

Jeg har været meget glad for, at være i terapi ved dig, Line. Jeg har været inde og arbejde med mine grænser og jeg har fået guidning til bedre at kunne håndtere bestemte situationer og konflikter. Jeg er blevet bedre til, at være ærlig overfor mig selv, men også overfor andre. Du har skabt tryghed ved, at give plads til mig og mine følelser og guidet mig til et liv med mere ro og opmærksomhed på mig selv. Jeg er et gladere menneske med en masse nye redskaber i rygsækken der skal ud og bruges, hvilket gør mit forløb til den bedste gave jeg har givet mig selv. Tak for dig Line

Kontakt mig

Du kan booke en tid ved at skrive eller ringe til mig. Du er også meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål. Jeg læser og besvarer mails på alle hverdage.

Jeg tilbyder samtaleterapi i Aarhus og Kolding. Angiv hvilken klinik du ønsker at benytte. 

Line Bak - Psykoterapeut MPF

Telefontid: Hverdage 9 - 17

  • Facebook
  • Instagram
Vælg klink
Andet

Tak for din henvendelse. Du vil lige om lidt få en bekræftelse på, at jeg har modtaget din besked. Kontakt mig på terapeutline@icloud.com, hvis det skulle ske, at beskeden udebliver.

bottom of page